Overzicht meldingen

Wijk: allesBinnenstadHaarzuilensLeidsche RijnNoord-OostNoord-WestNoordoostNoordwestOostOvervechtUtrechtVleuten-De MeernWestZuidZuid-WestZuidwest

Vervoersmiddel: allesfietsautovrachtwagenopenbaar vervoervoetganger

Categorie:

allesstoplichtendoorstromingveiligheidweginrichtingbestratingkruispuntinrichtingbermen en bomenverkeersbordenverlichtinggrappen en grollen

Slechte doorstroming Weerdsingel Westzijde - Weerdsingel Westzijde

locatie Slechte doorstroming Weerdsingel WestzijdeGeen doorstroming vanaf Weerdzijde Westzijde richting Oudenoord. Deze straat blokkeren helpt niet: zorgt voor knelpunt elders in de stad (en noodzakelijk omrijden en daardoor meer vervuiling)

Stem of Reageer

10 stemmen en 1707 reacties

Slechte doorstroming Daalsetunnel - Daalsetunnel

locatie Slechte doorstroming DaalsetunnelSlechte doorstroming doordat stoplichten niet op elkaar zijn afgesteld. Gevolg: Daalsetunnel staat vol met wachtende auto's

Stem of Reageer

5 stemmen en 3024 reacties

Lastige voorrangsregels kruising - Moldaudreef

locatie Lastige voorrangsregels kruisingHier is een drukke kruising zonder voorrangsregels. Mensen staan op elkaar te wachten omdat (bij vier auto's) iedereen van rechts komt. Een kruising verderop de Moldaudreef heb je wel voorrang. Gevaarlijk en irritant!

Stem of Reageer

52 stemmen en 2515 reacties

Vondel Bleek Links -

locatie Vondel Bleek LinksVanaf Texaco mag je niet linksaf de Bleekstraat in. Dus verderop rechtsaf de Jutfaseweg in, draaien, en terugrijden, tenslotte rechtsaf de Bleekstraat in. Extra Fijn Stof!

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 59 reacties

Probleem rode brug - Loevenhoutsedijk

locatie Probleem rode brugDe voorrangssituatie op de brug, zonder stoplicht, zorgt voor gevaarlijke situaties en agressie in het verkeer. Een stoplicht zou dit op kunnen lossen.

Stem of Reageer

4 stemmen en 236 reacties

Stoplicht springt te snel op rood - Tolsteegsingel

locatie Stoplicht springt te snel op roodKomend met de auto vanaf de tolsteegsingel (kant Maliebaan) staat met grote regelmaat een file voor het stoplicht (linksaf richting Abstederdijk en Venuslaan). Oorzaak: slechts beperkt aantal auto's kan het stoplicht passeren (circa 4 auto's), waardoor er file ontstaat. Bijgevolg is dat elders sluipverkeer ontstaat.

Stem of Reageer

14 stemmen en 197 reacties

Bewoners Biltstraat kunnen stad niet uit - Kruisstraat

locatie Bewoners Biltstraat kunnen stad niet uitBewoners van de Biltstraat kunnen moeilijk vanaf de Biltstraat de stad uit. Dit wordt o.a. geblokkeerd doordat vanaf de Kruisstraat alleen rechtsaf de Wittevrouwensingel op gereden mag worden. DIt is gemakkelijk te verhelpen door 1 bord weg te halen.

Stem of Reageer

1 stem en 1907 reacties

Eenrichtingsverkeer Biltstraat - Biltstraat

locatie Eenrichtingsverkeer BiltstraatBewoners van de Biltstraat kunnen moeilijk vanaf de Biltstraat de stad uit. Dit wordt o.a. geblokkeerd doordat de Biltstraat de stad uit niet mogelijk is wegens eenrichtingsverkeer.

Stem of Reageer

4 stemmen en 787 reacties

Voorrang onduidelijk - Einsteindreef

locatie Voorrang onduidelijkIndien verkeerslichten uitstaan is voorrang onduidelijk (verschilt ook van Ghandiplein). Dit geldt met name komend vanaf Karl Marxdreef richting Albert Schweitzerdreef.

Stem of Reageer

2 stemmen en 2608 reacties

Stoplicht te lang op rood - Albert Schweitzerdreef

locatie Stoplicht te lang op roodKomende vanaf de Albert Schweitzerdreef is de afslag naar rechts Tuindorp/Voordorp. Het heeft een klein voorsorteervak. Echter, het stoplicht rechtsaf staat op rood terwijl rechtdoor (naar A27/Groenekan) op groen staat en het kruisende fietspad op rood. Kortom, in de spits voorkom je (meer) problemen en ergernis door rechtsaf tegelijk of eerder groen te geven.

Stem of Reageer

1 stem en 1746 reacties

Onduidelijk kruispunt Stadionlaan richting Waterlinieweg/Herculeslaan - Stadionlaan

locatie Onduidelijk kruispunt Stadionlaan richting Waterlinieweg/HerculeslaanVele mensen snappen helemaal niks van dit kruispunt - Soms rijden mensen tegen het verkeer in vanwege onduidelijkheid waar je in moet. Moet het zo complex?

Stem of Reageer

9 stemmen en 330 reacties

Onduidelijke wegindeling - 't Goylaan

locatie Onduidelijke wegindeling't Goylaan vanaf Waterlinieweg heeft een onduidelijke indeling met busbaan, extra stoplichten (voetgangersoversteekplaats) en uitvoegstrook voor winkelcentrum (AH). Dit loopt teveel door elkaar heen, waardoor onduidelijkheid gecreëerd wordt. Dit komt met name doordat de busbaan is ingevoegd en er van twee naar een rijstrook, en daarna weer terug naar twee rijstroken wordt gegaan.

Stem of Reageer

23 stemmen en 2245 reacties

trajectcontrole 80km zorgt voor moeilijkheden invoegend verkeer - E30

locatie trajectcontrole 80km zorgt voor moeilijkheden invoegend verkeerBij het invoegen op de A12 (80km/u parallelrijbaan) leidt de trajectcontrole tot verkeer dat op de A12 niet aan de kant gaat voor invoegend verkeer, waardoor er te weinig ruimte tussen auto's blijft, er onnodig wordt geremd. Gevaarlijke verkeerssituatie die ook tot meer vervuiling leidt door remmen en optrekken.

Stem of Reageer

9 stemmen en 1717 reacties

Stoplicht staat extreem lang op rood - Venuslaan

locatie Stoplicht staat extreem lang op roodAls je vanaf het stadion richting de singel gaat, sta je heel erg lang voor het verkeerslicht. De rij loopt soms tot de Ina Boudier-bakkerlaan. Het lloont vaak om linksaf te staan, daar te 180 graden te draaien en bij het kruispunt linksaf te slaan.

Stem of Reageer

18 stemmen en 380 reacties

Stoplicht onduidelijk pt. I - Kaatstraat

locatie Stoplicht onduidelijk pt. IIk woonde voorheen aan de Adelaarstraat en herinner me dat ik (en velen met mij, als ik er fietste) me vaak vergiste in het stoplicht. Er springen een hoop groene stoplichten aan, maar rechtsaf is dan nog rood. Echt link, ook als je er zo vaak rijdt.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 102 reacties

Stoplicht onduidelijk pt. II - Oudenoord

locatie Stoplicht onduidelijk pt. IIIk woonde voorheen aan de David van Mollemstraat en herinner me dat ik (en velen met mij, als ik er fietste) me vaak vergiste in het stoplicht. Er springen een hoop groene stoplichten aan, maar rechtsaf is dan nog rood. Echt link, ook als je er zo vaak rijdt.

Stem of Reageer

3 stemmen en 281 reacties

Verkeerslichten - Europalaan

locatie VerkeerslichtenVerkeerslichten staan niet goed afgesteld. Doorstroom vooral in de spits niet goed. Lange rijen met wachtende bestuurders.

Stem of Reageer

6 stemmen en 1295 reacties

Verkeerslichten - Europalaan

locatie VerkeerslichtenVerkeerslichten staan niet goed afgesteld. Lange periodes rood licht. Doorstroming onvolledig

Stem of Reageer

199 stemmen en 215 reacties

Stoplicht -

locatie StoplichtStoplichten duren extreem lang. Lichten voor voetgangers gaan op groen zonder voetgangers aanwezig.

Stem of Reageer

17 stemmen en 348 reacties

Verkeerslichten Utrecht Lunetten -

locatie Verkeerslichten Utrecht LunettenDe verkeerslichten voor auto's staan op het Goyplein te lang op rood i.v.m. fietsers die aan de noordzijde oversteken van Lunetten naar Hoograven. Oplossing: met drukknoppen voor fietsers en voetgangers regelen.

Stem of Reageer

4 stemmen en 25 reacties

't Goylaan/ Opaalweg Utrecht -

locatie 't Goylaan/ Opaalweg UtrechtHet verkeer op de Goylaan loopt steeds vast door een te groot aanbod. Dit wordt mede veroorzaakt dorr de auto's uit Lunetten die richting centrum moeten. Oplossing: het openstellen van de busbaan parallel aan de Opaalweg.

Stem of Reageer

5 stemmen en 72 reacties

Stilstaan en omrijden. -

locatie Stilstaan en omrijden.In de hele stad is het mis. Stilstaan en omrijden is het motto van de gemeente Utrecht. Fijnstof...de media staat er vol van dat komt door oudere auto's en vrachtauto's volgens de ambtenaren. Een deel daarvan is waar. Wist U als een auto moet afremmen voor een verkeerslicht of voor een van de vele drempels drie meer brandstof gebruikt dan wanneer deze rustig door kan rijden. Qua milieu is een auto 3 auto's. Het kan veel beter in Utrecht.

Stem of Reageer

1 stem en 2046 reacties

Stopstreep wordt genegeerd -

locatie Stopstreep wordt genegeerdAuto's negeren stopstreep vaak waardoor fietsers (bijna) worden aangereden. Helaas controleert de politie wél op snelheid (minder van belang áls auto's maar stoppen!) maar niet op stoppen. Zelf stopt de politie ook vaak niet voor de stopstreep.

Stem of Reageer

10 stemmen en 4748 reacties

Het Lint, voorrang? - Hindersteinlaan

locatie Het Lint, voorrang?Auto's stoppen vaak niet voor fietsers/skaters/joggers bij overgangen Het Lint. Is ook niet duidelijk voor automobilisten.

Stem of Reageer

23 stemmen en 4833 reacties

Het Lint, voorrang? - Componistenlaan

locatie Het Lint, voorrang?Auto's stoppen vaak niet voor fietsers/skaters/joggers bij overgangen Het Lint. Is ook niet duidelijk voor automobilisten.

Stem of Reageer

11 stemmen en 2479 reacties