Overzicht meldingen

Wijk: allesBinnenstadHaarzuilensLeidsche RijnNoord-OostNoord-WestNoordoostNoordwestOostOvervechtUtrechtVleuten-De MeernWestZuidZuid-WestZuidwest

Vervoersmiddel: allesfietsautovrachtwagenopenbaar vervoervoetganger

Categorie:

allesstoplichtendoorstromingveiligheidweginrichtingbestratingkruispuntinrichtingbermen en bomenverkeersbordenverlichtinggrappen en grollen

Infrastructuur verbeteren -

locatie Infrastructuur verbeterenHet is mij opgevallen dat de infrastructuur in Afrika erg slecht is. Wellicht kunnen we wat extra geld uittrekken voor Ontwikkelingssamenwerking om her en der ook de infrastructuur te verbeteren!

Stem of Reageer

1 stem en 47 reacties

Vliegtuig kwijt geraakt -

locatie Vliegtuig kwijt geraaktLet Op In dit gebied zijn er al meerdere transportmiddelen verdwenen vermijd dit gebied!!!

Stem of Reageer

1 stem en 10 reacties

voorsorteerstroken belemmeren elkaar - Gansstraat

locatie voorsorteerstroken belemmeren elkaarKomende vanaf de Ledig Erf via de catharijnesingel zijn er twee voorsorteerstroken (rechtsaf ri. moreelsepark via catharijnesingel, en linksaf ri. vondellaan via bleekstraat) waarvoor de stoplichten niet tegelijk groen zijn. Het gevolg hiervan is dat zodra er een lange bus (lijn 12) linksaf staat voorgestorteed er geen verkeer meer rechtsaf kan omdat de bus die voorsorteerstrook blokkeerd. Andersom, als er een paar autos rechtsaf staan te wachten kan de bus niet verder omdat de linker voorsorteerstrook is geblokkeerd. Dit is op te lossen door beide richtingen (tijdens drukte) tegelijk groen te laten zijn.

Stem of Reageer

13 stemmen en 126 reacties

station stadsbussen -

locatie station stadsbussenDrama afgelopen twee dagen op stadsbusstation. Doorstroom minimaal, veel vertragingen

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 135 reacties

bussen -

locatie bussenDe openbaarvervoerbussen die vaak veel te hard door de Lange Viestraat heen denderen!

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 57 reacties

ovo slecht zichtbaar - Croeselaan

locatie ovo slecht zichtbaarBus verkeerslicht is niet te zien (achter gewoon verkeerslicht).

Stem of Reageer

1 stem en 1057 reacties

mobiel matrixbord niet leesbaar - Van Zijstweg

locatie mobiel matrixbord niet leesbaarMobiel matrix niet leesbaar omdat een ander bord voor staat.

Stem of Reageer

1 stem en 1204 reacties

Verkeerslichten bus - Padualaan

locatie Verkeerslichten busDe verschillende negenogen (de busverkeerslichten) staan hier slecht afgesteld, er geldt geen absolute prioriteit voor het openbaar vervoer. Hierdoo worden deze verkeerslichten vaak genegeerd door buschauffeurs. M.i. dienen deze altijd op groen te springen, als de bus zich gewoon aan de max. snelheid van 30 houdt.

Stem of Reageer

2 stemmen en 46 reacties

Bushalte terug - Hooft Graaflandstraat

locatie Bushalte terugInmiddels al weer iets in de vergetelheid geraakt, maar nog altijd moet lijn 1 hier een bushalte krijgen om reizigers van en naar Utrecht Centraal te kunnen laten reizen. Het is eigenlijk idioot dat een heel winkelcentrum en nieuwbouwcomplex na een bezuiniging geen bushalte met vervoer naar het centrum meer heeft.

Stem of Reageer

5 stemmen en 195 reacties

Weg verzakt door bussen - Moreelsepark

locatie Weg verzakt door bussenOver deze weg moeten tegenwoordig stadsbussen opweg naar hun eindhalte. Maar de weg lijkt niet berekend op de bussen en is helemaal verzakt. De bussen schrapen nu met hun onderkant over de weg! Foto's: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7877377/verkeersmeldpunt/1.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/7877377/verkeersmeldpunt/2.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/7877377/verkeersmeldpunt/3.jpg

Stem of Reageer

3 stemmen en 7 reacties

Er is geen zebrapad -

locatie Er is geen zebrapadBij de bushaltes is geen zebra terwijl het wel een onoverzichtelijk en druk punt is waar de passagiers van de bus allemaal moeten oversteken richting UMCU

Stem of Reageer

1 stem en 61 reacties

Gevaarlijke situatie Wittevrouwenbrug bus vs. fietsers - Wittevrouwenbrug

locatie Gevaarlijke situatie Wittevrouwenbrug bus vs. fietsersOp de Wittevrouwenbrug is voor de fietsers richting Wittevrouwen een verdringingsvak aangebracht. De bussen die vanaf de Wittevrouwensingel de brug opdraaien, doen dat met zo'n hoge snelheid dat ze de bocht niet halen en in het verdringingsvak terechtkomen. Of de bussenb mochten zachter door de bocht, of het verdringingsvak moet versmald of naar achter verplaatst worden.

Stem of Reageer

4 stemmen en 52 reacties

Verkeerslichten niet afgesteld op het verkeersaanbod - Baden-Powellweg

locatie Verkeerslichten niet afgesteld op het verkeersaanbodHet verkeerslicht voor de bus gaat vaak onnodig op wit, voor bussen vanaf de Briljantlaan linksaf de Baden Powellweg op. Hierdoor staan alle andere richtingen op rood, en moeten auto's onnodig lang wachten. De verkeerslichten zouden afgesteld moeten worden op het verkeersaanbod.

Stem of Reageer

3755 stemmen en 12 reacties

verandering van drempels -

locatie verandering van drempelsDubbele bussen rijden er dan harder overheen,zodat het doortrilt in de huizen. Dit is sinds er bussen door de straat(A.Matthaeuslaan)rijden.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 52 reacties

Toeterende bussen -

locatie Toeterende bussenDoordat de parkeergarage regelmatig vol is en automobilisten op de rijbaan blijven wachten, toeteren bussen zeer irritant, hard en lang. Kan de busmaatschappij hier een keer op aangesproken worden?

Stem of Reageer

1 stem en 56 reacties

Toeterende bussen -

locatie Toeterende bussenDoordat de parkeergarage regelmatig vol is en automobilisten op de rijbaan blijven wachten, toeteren bussen zeer irritant, hard en lang. Kan de busmaatschappij hier een keer op aangesproken worden?

Stem of Reageer

1 stem en 1104 reacties

Bussen/Tram -

locatie Bussen/TramHet is echt belachelijk dat in Utrecht nu vier punten zijn voor het openbaar vervoer. Alle bussen moeten ze bij elkaar zetten. Daarnaast de tram lijn die nu opeens over 5 jaar toch niet meer doorrijdt naar de stad is een slecht idee. Ik ben zelf student en mn ouders wonen in nieuwegein, ben goed te been dus voor mij gaat het prima. Maar oudere mensen kunnen niet van het ene naar het andere busstation lopen. Daarnaast is het niet duidelijk welke lijnen er nu wel of niet zijn. Ik wilde met bus 10 gister maar die is opeens geschrapt, bedankt gvu bedankt.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 54 reacties

bussen voor rood -

locatie bussen voor roodDe busbaan in de stad is met name bedoeld om reizigers sneller te laten vervoeren. De afstelling van de geplaatste verkeerslichten op de kruisingen neude, lucas bolwerk en biltstraat laten de reizigers ( en bussen) veelal lang en meestal onnodig lang wachten. Buitendien levert de uitstoot van veel stilstaande bussen onnodige luchtverontreiniging op. Ik snap niet waarom dit niet beter geregeld kan worden

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 6 reacties

Nieuwe halte lijn 5 - Troosterhof

locatie Nieuwe halte lijn 5De halte verplaatsen is kennelijk snel gedaan (al wachten we nog op de bushokjes en de infopaal). Echter het is nu geen bussluis meer (dus alles rijd er maar doorheen) en de oversteekbaarheid met winkel karretjes is erg slecht.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 96 reacties

Bussen rijden te hard - Busbaan Veldhuizen

locatie Bussen rijden te hardMenige grote gelede bus moet ter hoogte van de kruispunt sterk afremmen/stoppen ivm met rood licht, vervolgens weer flink optrekken etc.etc. Dit is voor de aanwonenden voelbaar en merkbaar. Bussen zouden kleiner moeten zijn en lichter en minder vaak hier voorbij moeten denderen.

Stem of Reageer

3702 stemmen en 17 reacties

8-jes plan van de WIjkraad VdM - John F. Kennedylaan

locatie 8-jes plan van de WIjkraad VdMIn de laatste wijkraad van Vleuten de Meern is een voorzet gegeven om alle drie de treinstations te verbinden met busjes die dan dus achtjes zouden rijden door de wijk. Op deze wijze kan er met een fijnmazige netwerk heel veel bereikt worden. Veel bewoners zien geen kan om even snel naar bijvoorbeeld het Antonius te gaan . Zou nu dus simpel en eenvoudig in te regelen zijn. Ook even naar het oude centrum Utrecht is geen probleem meer. 4x per uur rijdt er een trein die kant op..

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 56 reacties

bushaltes -

locatie bushaltes2 bushaltes op de marnixlaan(lijn10)die amper worden gebruikt. mijn voorstel:opheffen,en parkeerplaatsen van maken.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 554 reacties

Vallen bij uitstappen bus -

locatie Vallen bij uitstappen busBij de bushalte Eykmanplein (zijde huizen)liggen betonnen balken om parkeren te verhinderen. De bus stopt er naast zodat je er direct over struikelt en valt. Oplossing: weghalen of bushalte naar 10 meter verder verplaatsen.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 38 reacties

Detectielus op busbaan - Waterlinieweg

locatie Detectielus op busbaanIn beide richting bij de fietsoversteekplaats, zou de eerste detectielus op de busbaan een meter of 20 naar voren geplaatst moeten worden. Tevens zou deze niet uitgeschakeld moeten worden bij regenachtig weer.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 276 reacties

Detectielus verplaatsten - Pythagoraslaan

locatie Detectielus verplaatstenOm te voorkomen dat bussen hier permanent hard afremmen en optrekken als deze nét stil staan (heikele situaties in de bus) zou de eerste detectielus in beide richtingen een meter of 20 naar voren geplaatst moeten worden, gerepareerd moeten worden, en permanent in werking moeten zijn (ook bij regenachtig weer)

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 18 reacties