Overzicht meldingen

Wijk: allesBinnenstadHaarzuilensLeidsche RijnNoord-OostNoord-WestNoordoostNoordwestOostOvervechtUtrechtVleuten-De MeernWestZuidZuid-WestZuidwest

Vervoersmiddel: allesfietsautovrachtwagenopenbaar vervoervoetganger

Categorie:

allesstoplichtendoorstromingveiligheidweginrichtingbestratingkruispuntinrichtingbermen en bomenverkeersbordenverlichtinggrappen en grollen

Doorstroming beperkt -

locatie Doorstroming beperktDoor het halteren van bussen op de rijbaan, waarbij het verkeer achter de bus moet blijven, geeft veel vertraging in de uitruktijden van de brandweer. Met name de drie vrijwillige karernes in Utrecht hebben daar last van. De vrijwilliger moet vanaf huis naar de kazerne en wordt daarbij door bussen opgehouden. Vervolgens wordt de brandweerwagen ook gehinderd. Dit komt de opkomsttijden van de brandweer niet ten goede. De brandweer krijgt hierover bij de gemeente geen gehoor. Maar de brandweer wordt wel afgerekend op haar opkomsttijden.

Stem of Reageer

279 stemmen en 859 reacties

Grondtrillingen - Hopakker

locatie Grondtrillingenniet effectieve snelheidsdrempel veroorzaakt alleen zware grondtrillingen bij passeren vrachtwagens door combinatie drempel, hoge grondwaterstand en nabijheid oosterstroom maar verlaagt snelheid verkeer niet. Gezocht andere snelheids verlagende oplossing zonder bijkomende trillingen. Weg is aan rij route brandweer ambulance en politie binnenstad als bevoorrading ook AH voorstraat en vuilniswagens waardoor echte drempels niet kunnen. Oplossing verwijder drempel en versmal weg optisch met bomen/plantenbakken geplaatst dichter bij de rijbaan zodat de weg niet oogt als een racebaan. Evt verplaats drempel richting kruising hopakker gruttersdijk.

Stem of Reageer

1 stem en 75 reacties

boterstraat/vissersplein - Boterstraat

locatie boterstraat/visserspleinGraag wil ik een melding maken van overlast met laden en lossen. Het gaat om de Boterstraat. In het begin van de Boterstraat staat een bord met daarop tijden wanneer het is toegestaan om te laden en te lossen. Dit wordt echter niet nageleefd en er is onvoldoende controle op dit punt. Zelf ben ik als ondernemer gevestigd aan de Zadelstraat en de achterkant van mijn pand staat aan de Boterstraat. Ik heb hier op verschillende verdiepingen ramen wat voor mij belangrijk is voor de lichtinval voor mijn winkel en werkruimtes. Doordat er de hele dag vrachtwagens staan te lossen heb ik geen natuurlijk lichtinval meer. Dit is erg vervelend want naast het feit dat het donker wordt in het pand heb ik ook de hele dag door ronkende vrachtwagenmotoren. Dit brengt veel zware geluiden met zich mee en veel uitlaatgassen. Hierdoor kan ik geen ramen open zetten omdat dan alle uitlaatgassen mijn winkel en werkruimtes in waaien. Ik vind het erg jammer dat we beperkt worden met het open zetten van onze ramen. Verder zie ik gebeuren dat er te grote vrachtwagens het smalle straatje in willen en bijna het pand binnen komen rijden. Afgelopen week zat er al een vrachtwagen tegen mijn rolluik aan. Ik heb nu een moeizaam lopende kwestie met de schade afhandeling. Dit zijn vervelende en negatieve dingen waar ik mij als ondernemer liever niet wil bezighouden. Helemaal als het voorkomen kan worden. Daarnaast lopen er ook met grote regelmaat groepen met kinderen door de Boterstraat. Deze komen van de omliggende scholen. Ik heb al verschillende malen gezien dat tijdens het achteruit rijden bijna kinderen worden aangereden. Gelukkig zijn er nog geen erge ongelukken gebeurd! Afgelopen week zat er al een vrouw op de fiets met een kindje achterop klem tussen een vrachtwagen en een muur van een pand. Kortom; we signaleren in de Boterstraat verschillende problemen wat voortkomt uit het niet naleven van aangegeven richtlijnen en regels. Ik zou graag een voorstel willen doen als mogelijke oplossing. Ik denk dan een paal die tijdens de laad en los uren omlaag staat. Op het moment dat het niet meer is toegestaan is om te lossen gaat de paal (eventueel handmatig) omhoog en is de Boterstraat weer een normale prettige straat voor wandelaars, kinderen, fietsers en omwonenden.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 19 reacties

Vrachtwagens brug Keulsekade -

locatie Vrachtwagens brug KeulsekadeDe Keulsekade gaat ter hoogte van de Fregatstraat (Schepenbuurt) over een brug over de industriehaven. Deze brug is ongeschikt voor vrachtwagens. In Oost-europese tom-toms staat echter dat dit een prima route is om in het industriegebied te komen. Dit leidt tot vrachtwagens die gaan keren in de berm (berm stuk), keren in de wijk (stoep stuk), of achteruit gaan rijden (ook niet handig). Resultaat: regelmatig kapotgereden stoepen, een groenstrook zonder groen en overlast van rondrijdende vrachtwagens. Er staan onvoldoende borden om aan te geven dat het een doodlopende route is voor vrachtwagens.

Stem of Reageer

3 stemmen en 1712 reacties

Plutoniumweg -

locatie PlutoniumwegAls je met de vrachtwagen van de Plutoniumweg de A2 op wilt rijden, wordt je massaal rechts ingehaald, auto's gaan op de baan voor rechtdoor en schieten zo nog even voor de vractwagens. Nu hebben ze de stoplichten voor rechtdoor veranderd, maakt niets uit het rode licht wordt massaal genegeerd, als de belijning iets anders zou zijn is de situatie veiliger en stroomt het verkeer beter door.

Stem of Reageer

3722 stemmen en 22 reacties

viaduct - Oudenoord

locatie viaductIk zit zo'n 4 jaar in het HU gebouw op de Oudenoord 700, en bijna elke week zit er weer een vrachtwagen vast onder dit viaduct. Ongelofelijk!! Er zijn al een aantal aanpassingen gedaan, maar deze werken nog steeds niet! Succes!

Stem of Reageer

1 stem en 45 reacties

Bomen snoeien - Douwes Dekkerstraat

locatie Bomen snoeienIk kom hier regelmatig met de vrachtwagen maar daarbij beschadig ik elke keer mijn voertuig omdat de bomen volledig over de weg hangen. Ik hoop dat jullie dit snel kunnen snoeien, bedankt!

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 2987 reacties

Vrachtwagens - Bouwstraat

locatie VrachtwagensRegelmatig komen er grote vrachtwagens door de Bouwstraat. De Bouwstraat is eigenlijk al veel te smal voor vrachtwagens (en ook vuilniswagens hebben moeite), omdat auto's aan weerszijden staan geparkeerd in de smalle straat. Het leukste komt nog: vrachtwagens kunnen de draai van de Bouwstraat naar de Poortstraat amper maken. Meerdere malen is er zelfs Politie bijgekomen om te kijken of auto's verplaatst konden worden zodat een vrachtwagen niet de hele dag vast stond. Op de hoek Bouwstraat/Poortstraat staan paaltjes en plantenbakken die regelmatig worden kapot gereden door de vrachtwagens. De Bouwstraat zou geen terrein moeten zijn voor vrachtwagens.

Stem of Reageer

3 stemmen en 855 reacties

Gevaarlijke situatie - Lagenoord

locatie Gevaarlijke situatieGeen brug! Je moet hier niet willen oversteken

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 55 reacties

bocht te krap - Hoogravenseweg

locatie bocht te krapde hoogravenseweg zou verboden voor vrachtwagens moeten zijn...

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 2092 reacties

Klacht verkeersregeling -

locatie Klacht verkeersregelingBij nummer 3 is het erg overzichtelijk. Daar moet eens nodig wat aan gedaan worden, want het zorgt zeker voor onveilige situaties.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 99 reacties

Grafstemming - Geertekerkhof

locatie GrafstemmingEr rust op dit gebied een grafstemming

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 69 reacties

E-File Form 2290 Tax | Pre-file Form 2290 2017-18 | IRS Authorized -

locatie E-File Form 2290 Tax | Pre-file Form 2290 2017-18 | IRS Authorized  eForm2290 is an IRS approved e-File provider for form 2290. We help truckers to file 2290 heavy vehicle use tax online. www.eform2290.com File HVUT 2290 tax ASAP & avoid penalties

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 188 reacties