Overzicht meldingen

Wijk: allesBinnenstadHaarzuilensLeidsche RijnNoord-OostNoord-WestNoordoostNoordwestOostOvervechtUtrechtVleuten-De MeernWestZuidZuid-WestZuidwest

Vervoersmiddel: allesfietsautovrachtwagenopenbaar vervoervoetganger

Categorie:

allesstoplichtendoorstromingveiligheidweginrichtingbestratingkruispuntinrichtingbermen en bomenverkeersbordenverlichtinggrappen en grollen

Fietsers voorrang! - Thematerweg

locatie Fietsers voorrang!Fietsers zouden voorrang moeten hebben. Ten eerste omdat auto's te hard rijden en ten tweede omdat fietsers nauwelijks overzicht hebben en kunnen remmen.

Stem of Reageer

4 stemmen en 185 reacties

Vertrekpunt (geluidsloze) snelheidsduivels - Zandweg

locatie Vertrekpunt (geluidsloze) snelheidsduivelsVertrekpunt pizzakoerierbrommers die vaak met (veel) te hoge snelheid pizza's bezorgen in 30km zones (Veldhuizen o.a..) Nu ook met electrische scooters die geruisloos met 40+km/u door kinderrijke wijken zoeven. Extra gevaarlijk omdat je ze ook niet hoort aankomen. Oplossing: aanspreken/bekeuren door politie tijdens bezorgtijden voordat het een keer flink mis gaat.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 48 reacties

Verkeer van rechts - Bochtdijk

locatie Verkeer van rechtsKomende vanuit Vleuten / Harmelen rijdend richting het noorden, heeft verkeer (veelal toeristisch / fietsen) komend vanaf de Bochtdijk voorrang (vroeger overigens niet). Dit is een erg onoverzichtelijk punt en veel logischer is dat de Rijndijk een voorrangsweg zou zijn op dit punt.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 4062 reacties

te hard rijden - Stationsstraat

locatie te hard rijdenauto's rijden te hard in de 30 km zone. Voor fietsers en voetgangers daardoor een gevaarlijk oversteekpunt.

Stem of Reageer

5 stemmen en 12 reacties