Overzicht meldingen

Wijk: allesBinnenstadHaarzuilensLeidsche RijnNoord-OostNoord-WestNoordoostNoordwestOostOvervechtUtrechtVleuten-De MeernWestZuidZuid-WestZuidwest

Vervoersmiddel: allesfietsautovrachtwagenopenbaar vervoervoetganger

Categorie:

allesstoplichtendoorstromingveiligheidweginrichtingbestratingkruispuntinrichtingbermen en bomenverkeersbordenverlichtinggrappen en grollen

Slechte doorstroming Weerdsingel Westzijde - Weerdsingel Westzijde

locatie Slechte doorstroming Weerdsingel WestzijdeGeen doorstroming vanaf Weerdzijde Westzijde richting Oudenoord. Deze straat blokkeren helpt niet: zorgt voor knelpunt elders in de stad (en noodzakelijk omrijden en daardoor meer vervuiling)

Stem of Reageer

10 stemmen en 1707 reacties

onduidelijke oversteekplaats voor fietsers over hogelanden - Anton Geesinkstraat

locatie onduidelijke oversteekplaats voor fietsers over hogelandenLangs het water fietsend, in beide richtingen, ligt er een oversteekheuvel ergens te ver vanaf de kruising, de anton geesinkstraat in.

Stem of Reageer

3 stemmen en 4552 reacties

Stoplicht onduidelijk pt. I - Kaatstraat

locatie Stoplicht onduidelijk pt. IIk woonde voorheen aan de Adelaarstraat en herinner me dat ik (en velen met mij, als ik er fietste) me vaak vergiste in het stoplicht. Er springen een hoop groene stoplichten aan, maar rechtsaf is dan nog rood. Echt link, ook als je er zo vaak rijdt.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 102 reacties

Verkeerslicht te lang op rood - Van Egmondkade

locatie Verkeerslicht te lang op roodHet verkeerslicht op de Van Egmondkade om de Marnixlaan over te steken richting de Royaard Van de Hamkade staat veel te lang op rood.

Stem of Reageer

9 stemmen en 37 reacties

Auto door rood - Oudenoord

locatie Auto door roodAuto's die vanuit de Oudenoord rechtsaf slaan richting Weerdsingel WZ rijden vaak door rood. Gevaarlijk voor fietsers en voetgangers vanaf Oudenoord richting St Jacobsstraat.

Stem of Reageer

1 stem en 105 reacties

levensgevaarlijk - Burgemeester Norbruislaan

locatie levensgevaarlijkHet wegdek is hier zo beschadigd dat de gaten in de weg vallen Gaten van 10 cm diep in een wegdek waar veel te hard over gereden wordt is levensgevaarlijk Daar komt bij dat er constant alle omleidingsroutes over deze weg worden geleid Hierdoor wordt er veel harder gereden dan normaal Snelheidscontroles zijn er nooit waardoor nog meer gevaar ontstaat

Stem of Reageer

1 stem en 1445 reacties

Rotonde? - Burgemeester van Tuyllkade

locatie Rotonde?Kan dit niet een rotonde worden?

Stem of Reageer

10 stemmen en 114 reacties

Rot-onde - Burgemeester van Tuyllkade

locatie Rot-ondeIk heb het hier al ERG vaak mis zien gaan, vooral met fietsers die geen voorrang krijgen.

Stem of Reageer

4 stemmen en 73 reacties

Gek bochtje - Amsterdamsestraatweg

locatie Gek bochtjeAls je vanaf de Marnixlaan rechtdoor rijdt naar de Sint-Josephlaan (en je rijdt op de linkerbaan) moet je een beetje afbuigen naar links. Het verkeer echter dat linksaf de ASW op wil, moet juist iets uitwijken naar rechts. Lees: je zit dan vaak ERG dicht op elkaar, zeker met een uitzwenkend voertuig.

Stem of Reageer

6 stemmen en 15 reacties

Afgesloten verkeersader - 1e Daalsedijk

locatie Afgesloten verkeersaderTwee keer per jaar wordt op de Amsterdamse straatweg een braderie gehouden. Een belangrijke verkeersader is vanaf vrijdagavond bijna 24 uur afgesloten voor auto's en verschillende buslijnen. Een dergelijke markt of braderie kan beter gehouden worden in een park of in een verkeersluw gebied. Dit geeft te veel overlast.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 58 reacties

Auto's door rood - Oudenoord

locatie Auto's door roodZeer regelmatig rijden auto's vanaf de Monicabrug richting Oudenoord, door rood. Dit is erg gevaarlijk voor de fietsers en wandelaars die oversteken, helemaal omdat je door de bolling van de brug slecht zicht hebt op aankomend verkeer.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 55 reacties

Verkeerslichten maar heel kort op groen - Weerdsingel Westzijde

locatie Verkeerslichten maar heel kort op groenSinds enige tijd moet je als fietser of wandelaar, als je oversteekt van de Weerdsingel WZ kant EKKO richting Paardenveld, dus over Oudenoord, je flink haasten, want lichten staan nog maar seconde of 15 op groen. Gevaarlijk en onvriendelijk jegens fietsers en wandelaars.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 560 reacties

Te hoge snelheid - Weerdsingel Westzijde

locatie Te hoge snelheidAan de weerdsingel wordt, zeker op de rustigere momenten, door automobilisten veel te hard gereden. Geen uitzondering dat er auto's met 70 of 80 km per uur rijden. Leidt tot gevaarlijke situaties bij parkeren of bij het oversteken van de weg. Snelheidslimiterende maatregel zijn gewenst.

Stem of Reageer

1 stem en 55 reacties

Gevaarlijke situatie fietsers - Van Hoornekade

locatie Gevaarlijke situatie fietsersMijn man en ik zijn hier van onze fiets gereden, met fikse verwondingen als gevolg. Autobestuurders geven te vaak geen voorrang aan fietsers op de rotonde. Levensgevaarlijke situatie.

Stem of Reageer

11 stemmen en 78 reacties

fietsers door rood - Egelantierstraat

locatie fietsers door roodFietsers door rood rijden meer bekeuren

Stem of Reageer

3 stemmen en 114 reacties

rijrichting/fieters - Burgemeester van Tuyllkade

locatie rijrichting/fietersZoals op vele verkeerspleinen komen de fietsers van twee kanten en in de spits is het dan vaak zo druk dat als je naar rchts hebt gekeken en er eert niets aan kwam en je kijkt weer naar links en er komt niets dan rij je op en kwam er van rechts plotseling een fietser of snorbrommer.dus laat op verkeerspleinen alles van links komen ikkan het mondeling makkelijker toelichten.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 66 reacties

rotonde plein van berlage - Adriaan van Bergenstraat

locatie rotonde plein van berlageAl dertig jaar bevinden zich hier parkeerplaatsen, voor de winkelbezoek, vermoedelijk. Wanneer ik af wil slaan zie ik door de geparkeerde auto's geen foetsers en meenog, snelle brommers aankomen Oplossing: Weg met de parkeerhavens op het Berlageplein

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 1806 reacties

uitrrit koppestokstraat - Adriaan van Bergenstraat

locatie uitrrit koppestokstraatWakoppestok wil uitdraaien, moet ik halverwege de weg opdraaien, omdat geparkeerde vobocht mij het zich belemmeren. Ik sta daen vaak komt er van het Berlageplein dan een auto snel deze weg in, Ik blokker daardoor het verkeer. Lnk want men rijd niet langzaam Oplossing: maak de stoep op deze plek dieper het wegdek in, zo;n twee parkeerhavens lang, dan kan men het verkeer van rechts zien aankomenn wel al op een weghelft ertuigen links, pal bij de plek de nneer ik op deze

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 8 reacties

algemeeen - Adriaan van Bergenstraat

locatie algemeeenMen zou brommers en brommobielen moeten verbieden middels een verkeersregel, drempel? om met grote snelheid rotondes op te komen. Bij rechts afslaan heeft de fietser/brommer voorrang, maar vaak gebeurt het dat je net binnen de spiegel zo;n snelle brommer ziet verschijnen Ze komen uit het niets met hoge snelheid de rotondes op. Oplossing: net als autmobilisten, een verkeersknooppunt naderen met gepaste snelheid (welke? 15 km per uur)In ieder geval een wetsregel, zodat de automobilist geen schuld treft bij binnenvliegende racebrommers EEn idee???

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 99 reacties

Overlastparkeerders - Niftarlakeplantsoen

locatie OverlastparkeerdersVaak staan aan de groenkant van de weg veel auto's geparkeerd. Verderop in de straat zijn dan nog genoeg parkeervakken. Als het hier vol staat, dan kun je bij rechts afslaan vanaf de Prinses Irenelaan richting Niftarlakeplantsoen helemaal geen tegemoetkomend verkeer meer zien. Heel onveilig, zeker omdat er niet voldoende plek is om uit te wijken zonder het achteropkomende verkeer tot last te zijn. Wanneer er ook nog auto's minder dan 5 meter van de hoek foutgeparkeerd zijn, is het nog onveiliger. Plaats een parkeerverbod aan de groenkant, en het probleem is opgelost.

Stem of Reageer

1 stem en 81 reacties

Van Hoornekade Ludgerschool - Van Hoornekade

locatie Van Hoornekade LudgerschoolBij deze school komen en gaan elke morgen veel kinderen. het is een hele smalle straat met parkeerplaatsen en een hele smalle stoep. mensen kunnen nergens wachten. Aan de overkant van de school is een heel breed grasveld. Kunnen de parkeerplekken voor de school niet gewoon weg en er een brede stoep voor terug laten komen voor de school? Iedereen kan dan rustiger afstappen, het wordt overzichtelijker voor de fietsers. verder kan mogelijk de weg een stuk verlegd worden want er is nu echt een super breed grasveld maar een heel smalle weg en stoep.

Stem of Reageer

19 stemmen en 236 reacties

Slecht zicht/drukte tankstation - Burgemeester Norbruislaan

locatie Slecht zicht/drukte tankstationRondom tankstation slecht zicht, heel veel klanten en overlast (fout)parkeren. Klanten rijden de weg op zonder te (kunnen) kijken. Ernstig gevaar voor overige verkeersdeelnemers.

Stem of Reageer

2 stemmen en 450 reacties

Oversteek - Burgemeester Norbruislaan

locatie Oversteek Geen overzicht voor overstekend verkeer. Moeilijk oversteken.

Stem of Reageer

4 stemmen en 4 reacties

Onoverzichtelijk kruispunt - Adriaan van Bergenstraat

locatie Onoverzichtelijk kruispuntVanuit de C Roobolstraat de A van Bergenstraat op rijden is een gevaar voor eigen leven en dat van andere weggebruikers. Je ziet niet wat er van links aan komt vanwege alle auto's die er voor staan en je moet dus op goed geluk de weg op rijden.

Stem of Reageer

1 stem en 20 reacties

Hoe oversteken? - Amsterdamsestraatweg

locatie Hoe oversteken?Fietsers die uit richting Maarssen komen en op dit kruispunt de S van Zuylenweg in willen, hebben geen voorsorteervak. Hoe moeten zij hier oversteken?

Stem of Reageer

2 stemmen en 743 reacties