Overzicht meldingen

Wijk: allesBinnenstadHaarzuilensLeidsche RijnNoord-OostNoord-WestNoordoostNoordwestOostOvervechtUtrechtVleuten-De MeernWestZuidZuid-WestZuidwest

Vervoersmiddel: allesfietsautovrachtwagenopenbaar vervoervoetganger

Categorie:

allesstoplichtendoorstromingveiligheidweginrichtingbestratingkruispuntinrichtingbermen en bomenverkeersbordenverlichtinggrappen en grollen

Grote vrachtwagens in woonwijk - Heycopstraat

locatie Grote vrachtwagens in woonwijkTijdens het brengen naar school staan op deze kleine toegangsweg echt teveel vrachtwagens. Meestal 4! Dit levert een zeer onoverzichtelijk en daardoor gevaarlijke situatie...bijna iedere dag.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 256 reacties

Vaak racende autos die van de linkerbaan naar de baan van de Rijnlaan schieten - Socrateslaan

locatie Vaak racende autos die van de linkerbaan naar de baan van de Rijnlaan schietenVaak autos die van de meest linkerbaan naar rechts duiken richting de voorsortering van de rijnlaan, autos worden letterlijk afgesneden.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 16 reacties

Vaak racende auto`s - Rijnlaan

locatie Vaak racende auto`sVaak racende autos die met hoge snelheid over de Rijnlaan scheuren, tevens inhalen en voor het talut (Oversteek thv Grevenlingenstraat) ervoor duiken.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 87 reacties

Verbodsbord Fietspad - Rijnlaan

locatie Verbodsbord FietspadOp deze plaats mist een verbodsbord voor het Fietspad voor route Balijelaan richting T goylaan Vaak ongelukken door Fietsers die aan de verkeerde kant fietsen.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 20 reacties

Verbodsbord Fietspad - Rijnlaan

locatie Verbodsbord FietspadOok hier geen verbodsbord voor fietsers komende vanaf Balijelaan richting T Goylaan

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 984 reacties

Onoverzichtelijke kruising veel ongelukken - Rijnlaan

locatie Onoverzichtelijke kruising veel ongelukkenOnoverzichtelijke rotonde gebeuren hier vaak ongelukken.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 136 reacties

Verkeersplein onoverzichtelijk - Koningin Wilhelminalaan

locatie Verkeersplein onoverzichtelijkHelemaal verkeerd ingericht, beter rotonde in te richten als doorsnee rotonde met pijlen (eventueel turborotonde) Fietspaden doormiddel van Tunnel.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 75 reacties

Aanpassing Pijl voorsoorteervak komende T goylaan - A12 - Europalaan

locatie Aanpassing Pijl voorsoorteervak komende T goylaan - A12Onduidelijke belijning Gelieve pijlen naar links te plaatsen inplaats van rechtdoor en links gedachte wekt vaak dat middelste baan ook voor links richting A12 is

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 137 reacties

geen zicht op verkeer van links - Overijssellaan

locatie geen zicht op verkeer van linkskomend vanaf de overijsselselaan kun je op de driesprong geen verkeer van links zien aankomen (oa door geparkeerde autos), zij hebben wel voorrang

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 368 reacties

parkeren op de stoep - Rijnlaan

locatie parkeren op de stoepAuto's parkeren continu op de stoep of boomspiegel waardoor uitzicht vanuit hunzestraat op rijnlaan wordt belemmerd.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 77 reacties

Fietsen rijden zeer vaak door rood en komen bijna in aanrijding met lijnbussen - Vondellaan

locatie Fietsen rijden zeer vaak door rood en komen bijna in aanrijding met lijnbussenBussen naderen voor de fietsers van achteren, waardoor zij deze niet tijdig opmerken. Door het doortrekken van het rode fietspad lijkt er een voorrangssituatie te zijn voor fietsers maar dit is niet het geval. Er wordt zeer vaak door rood gereden en fietsers komen hierbij vaak bijna in aanrijding met de passerende lijnbussen. Veel bijna ongevallen en claxonerede bussen zijn het gevolg.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 104 reacties

Gevaalijke oversteekplaats - Beneluxlaan

locatie Gevaalijke oversteekplaatsOp de Beneluxlaan in beide richtingen is het schering en inslag dat er door rood gereden wordt, zodra de voetgangers groen licht krijgen. Als de wegen voor rechtdoor op rood staan, dan wordt er met zeer hoge snelheden over de baan voor rechtsaf (Struyckenlaan) door rood gereden. Mijn partner heeft vanmiddag iemand (die door groen over ging steken) van een wisse dood gered omdat er weer zo'n idioot door rood reed. De snelheid bedroeg zeker 80 à 100 km per uur. Zij werden op een haar na gemist. Oversteken op het kruispunt Struyckenlaan / Bernadottelaan is een roulette geworden voor voetgangers. Het zou fijn zijn om hier (van beide kanten) een flitspaal te plaatsen en verkeersdrempels. Aangezien nu overal werkzaamheden zijn, kunnen jullie dat meteen in het plan meenemen. Het is een kwestie van tijd dat hier iemand wordt doodgereden, neem dat van mij aan.

Stem of Reageer

Nog geen stemmen en 85 reacties